GENDER REVEAL PARTY

De Gender Reveal party is dé nieuwste trend op het gebied van babyfeestjes. Gender Reveal betekent onthulling van het geslacht van de toekomstige baby. De Gender Reveal kan je tijdens een speciaal feestje bekend maken bij Eatery The Pancake in Nijmegen. Dit gaat door middel van een Gender Reveal taart die wij laten maken door ZOET. Nijmegen. Deze taart is van de buitenkant roze & blauw. Als je de taart aansnijdt zie je aan de vulling of het roze of blauw is. Als je de Gender Reveal party bij Eatery The Pancake in Nijmegen houdt, kun je ervoor kiezen om het voor jezelf ook een verrassing te laten zijn. Dan neem je een papiertje van de echoscopist mee naar Eatery the Pancake waar de uitslag op staat, wij sturen de gegevens door naar ZOET. Nijmegen. Op die manier weet je zelf ook pas tijdens de gender reveal party bij Eatery The Pancake of je een jongen of een meisje krijgt. Dat maakt het moment natuurlijk extra speciaal. Vergeet vooral niet om foto’s te laten maken van hét moment, wanneer je samen met je partner de taart aansnijdt en iedereen ziet wat de inhoud is. Daarnaast zorgen wij nadat jullie de taart hebben aangesneden, voor diverse zoete en hartige pancakes op etageres.

 

Samenvatting:

Versiering: Wij zorgen voor blauw& roze servetten, een versierde tafel (blauw& roze) en heliumballonnen in de kleur blauw en roze.

Inclusief: Een glas bubbels/alcoholvrije bubbels, de GENDER REVEAL taart, etagères met diverse zoete en hartige pancakes.

Kosten: € 27.5 per persoon, minimaal 12 personen.

Tijdsduur2.5 uur

 

Upgraden?

  • Onbeperkt (verse) thee, prijs per persoon; €4.5
  • Homemade cocktail, prijs per persoon; €7.5

 

Heb je nog extra vragen? Mail naar info@eaterythepancake.nl

 

Taart, blauw, roze, Eatery The Pancake, Boy or girl, ZOET, Gender Reveal Party
Taart, Eatery The Pancake, Boy or girl, ZOET, Gender Reveal Party, blauw, roze