HIGH TEA/ HIGH WINE

Ben jij opzoek naar een gezellige locatie in Nijmegen voor een High Tea of High Wine? Dan ben je bij Eatery The Pancake aan het juiste adres! 

 

HIGH TEA

Wij zorgen voor een gezellige high tea met verschillende soorten (verse theeën),  een etagère gevuld met verschillende mini hartige en zoete pancakes, homemade taartjes en  homemade scones met jam & clotted cream.

 

UPGRADE: start het met een feestelijk glaasje bubbels: €5 per persoon

 

HIGH WINE 

Bij de High Wine kan een feestelijk glaasje bubbels natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast krijg je een glas rode en een glas witte wijn in combinatie met een etagère gevuld met verschillende hartige pancakes, soepje, olijfjes, pitabroodjes met verschillende dipjes en mini sandwiches. Benieuwd naar welke wijn wij hebben? Neem op diezelfde dag contact met ons op voor het aanbod. 

 

Wil je een High Tea of High Wine reserveren? Dat kan vanaf 2 personen voor €24,50 per persoon. Het is ook mogelijk om een High Tea te reserveren voor een grotere groep. Heb je een allergie of andere wensen? Neem contact op of mail direct naar info@eaterythepancake.nl en vraag ons team naar de mogelijkheden.

 

Een babyshower, lunch of iets anders te vieren? Bekijk onze arrangementen voor meer. 

Eatery The Pancake, etagère, high tea, roze, pancakes