PARTY

    BABYSHOWER 

 

Ben jij opzoek naar een bijzondere locatie voor een babyshower? Ben jij voor jouw zwangere (schoon)zus, dochter, vriendin een babyshower aan het organiseren? Dan ben je bij Eatery the Pancake aan het juiste adres voor een babyshower (vooral leuk als het een meisje wordt!). Vier de babyshower bij ons gezellige roze plekje. Wij zorgen voor een tafel feestelijk (in babyshower thema) gedekt inclusief heliumballonnen, vooraf een soepje, onbeperkt pancakes vol met lekkernijen: hartig (zalm, kaas, bacon, avocadosmash, eitjes en nog veel meer), en zoetig beleg (nutella, vers fruit, warme appeltjes, peertjes en nog meer extra’s. Inclusief onbeperkt thee voor €22,50 per persoon. Bij Eatery The Pancake zetten wij de 'Mom to be' in het zonnetje. Enthousiast voor onze babyshower? Reserveer dan direct de unieke babyshower via: info@eaterythepancake.nl. Als er nog vragen zijn over de mogelijkheden voor jullie speciale babyshower neem dan contact met ons op zodat wij jullie meer kunnen vertellen over de leuke babyshower mogelijkheden. 

 

VRIJGEZELLENFEEST/ BRIDE TO BE

 

Wil je een leuk vrijgezellenfeest organiseren? Wij zorgen voor een feestelijke tafel ingedekt inclusief heliumballonnen, vooraf een soepje, onbeperkt pancakes vol met lekkernijen: hartig (zalm, kaas, bacon, avocadosmash, eitjes en nog veel meer), en zoetig beleg (nutella, vers fruit, warme appeltjes, peertjes en nog meer extra’s. Inclusief onbeperkt thee voor €22,50 per persoon. Heb je nog vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Mail voor meer informatie naar info@eaterythepancake.nlof vraag direct aan het team wat de mogelijkheden zijn!

 

-->BABYSHOWER/ VRIJGEZELLENFEEST UPGRADEN?! <-- 

 

ZOET. Nijmegen Taart (wit/roze/lichtblauw) (12-16 personen) €40,-

Sweet cupcakes babyshower met roze/blauwe muisjes, mini marshmallows en snoepjes €2,5 per stuk

Sweet cupcakes bride to be (witte cupcakes met goud&zilver) €2,5 per persoon

 "Ready to POP" popcorn in versierde beker €1,95 per persoon

Feestelijk glas bubbels €5 per persoon

Flugels €2 per persoon

Homemade cocktails €7,5 per persoon

 

KINDERFEESTJE?

 

Opzoek naar een origineel kinderfeestje? Bij ons kun je onbeperkt American Pancakes eten en de pancakes mogen zelf worden samengesteld door datgene wat ze lekker vinden! Daar word je natuurlijk dorstig van, wij serveren onbeperkt limonade bij de pancakes.

Kleurplaten, spelletjes en natuurlijk een feestelijk leuk ingedekte tafel! Met natuurlijk een feestelijk GRAND DESSERT voor de jarige, waar iedereen van kan smullen! Het kinderfeestje duurt ongeveer 1,5 uur (wij kunnen ook spelletjes verzorgen, laat je het ons weten?)

 

Tot en met 12 jaar

€12,50 per kind

 

--> KINDERFEESTJE UPGRADEN? <--

Sweet cupcakes kinderfeestje, €2,5 per persoon

ZOET. Nijmegen Taart, in een vrolijke roze stijl (12-16 personen) €40,-

Rainbow lollies vanaf €1,25 per persoon

Zakje Jimmy's popcorn €1,25 per persoon

 

PHOTOSHOOTS

 

Zou je graag gebruik willen maken van Eatery the Pancake voor een fotoshoot? Dat is zeker mogelijk! Vraag direct aan het team het invulformulier en plan samen een datum.

 

VERJAARDAGSFEESTJE

Sweet 16/ sweet 18 party/ 21 diner

 

Alles is mogelijk van diner tot laat in de avond, ook eventueel na sluitingstijd in de weekenden. Wij zorgen voor een leuk feestje! Mail naar info@eaterythepancake.nlof vraag direct aan het team wat de mogelijkheden zijn!

 

024 - 845 36 23

info@eaterythepancake.nl