PARTY

    BABYSHOWER

 

Ben jij opzoek naar een bijzondere locatie voor een Babyshower? Dan ben je bij Eatery the Pancake aan het juiste adres (vooral leuk als het een meisje wordt!). Bijvoorbeeld een tafel feestelijk gedekt inclusief heliumballonnen, vooraf een soepje, onbeperkt pancakes vol met lekkernijen: hartig (zalm, kaas, bacon, avocadosmash, eitjes en nog veel meer), en zoetig beleg (nutella, vers fruit, warme appeltjes, peertjes en nog meer extra’s. Inclusief onbeperkt thee voor €22,50 per persoon. Wil je het upgraden met een hele taart van ZOET, dat is mogelijk vanaf €2,50 per persoon. Heb je nog vragen of wil je de mogelijkheden bespreken? Mail voor meer informatie naar info@eaterythepancake.nlof vraag direct aan het team wat de mogelijkheden zijn!

 

 

KINDERFEESTJE?

 

Opzoek naar een origineel kinderfeestje? Bij ons kun je onbeperkt American Pancakes eten en de pancakes mogen zelf worden samengesteld door datgene wat ze lekker vinden! Daar word je natuurlijk dorstig van, wij serveren onbeperkt limonade bij de pancakes.

Kleurplaten, spelletjes en natuurlijk een feestelijk leuk ingedekte tafel! Met natuurlijk een feestelijk GRAND DESSERT voor de jarige, waar iedereen van kan smullen!

 

Tot en met 12 jaar

€12,50 per kind

 

PHOTOSHOOTS

 

Zou je graag gebruik willen maken van Eatery the Pancake voor een fotoshoot? Dat is zeker mogelijk! Vraag direct aan het team het invulformulier en plan samen een datum.

 

VERJAARDAGSFEESTJE

Sweet 16/ sweet 18 party/ 21 diner

 

Alles is mogelijk van diner tot laat in de avond, ook eventueel na sluitingstijd in de weekenden. Wij zorgen voor een leuk feestje! Mail naar info@eaterythepancake.nlof vraag direct aan het team wat de mogelijkheden zijn!

 

024 - 845 36 23

info@eaterythepancake.nl